O nama

Kozmetički salon Valeno

KLIKNI NA BROŠURU I PRELISTAJ NAŠU PONUDU…

Nalazi se na istočnom dijelu Zagreba, u zagrebačkoj Dubravi na adresi Teslićka 76.

Ako tražite kozmetički salon  gdje ćete biti primljeni i usluženi po najvišim profesionalnim kriterijima, onda ste na pravom mjestu.

Vlasnica salona Valerija Štokić, cijeli svoj profesionalni život posvetila je kozmetičkoj struci. Kozmetika se živi, ona se ne radi.

Trideset godina iskustva u struci, nebrojeno edukacija i usavršavanja, praćenje trendova, sve u cilju što bolje i učinkovitije usluge i zadovoljnih klijenata.

U kozmetičkom salonu Valeno možda nećete pronaći sve usluge koje se obuhvaćaju kozmetičku struku no tijekom godina rada odlučili su se specijalizirati i izvoditi usluge u kojima su najbolji.

Svaki klijent ima individualizirani  pristup i vrijeme koje odlučite provesti  u salonu je samo vaše vrijeme bilo da se odlučite za njegu, opuštanje , održavanje ili tretiranje problematičnih stanja.

Ako ste odlučili posjetiti Kozmetički salon Valeno, molimo vas da poštujete pravila koja su tu, da bi prvenstveno vama kao klijentima, boravak u salonu bio što ugodniji.

  1. Na zakazani termin dođite 10 minuta ranije
  2. Ako ste spriječeni iskoristiti termin, molimo vas  da ga otkažete najmanje 24 sata unaprijed
  3. Ako ne dođete na zakazani termin i niste ga otkazali, prilikom slijedećeg dolaska naplatiti ćemo vam punu cijenu tretmana
  4. Ako imate temperaturu ili znakove respiratornih bolesti, odgodite vaš dolazak
  5. Ako ste kronični bolesnik – obavezno napomenite
  6. Pridržavajte se higijenskih uputa  vezanih uz Covid19
  7. Dođite sa svojom zaštitnom maskom

U kozmetičkom salonu Valeno uvijek možete potražiti savjet i preporuku bilo da ste  stalni klijent ili  se javljate prvi puta.

 

 

Marina Njegač je kozmetičarka,

a prije svega majstorica za masaže. Nakon završene Obrtničke škole za osobne usluge, smjer kozmetičar, zapošljava se u Kozmetičkom salonu Valeno gdje je proteklih godina obavljala praktičnu nastavu. Uz posao se neprestano usavršava, pa već iza sebe ima tečajeve Vezivno refleksne masaže tijela, Gestal – dubinske dekontrakcijske masaže, Maderoterapije, Pasivnog strechinga, Lomi-lomi masaže, Tajlandske masaže i Hot stone masaže.  Uz masaže, Marina je profesionalac i u ostalim uslugama salona.

 

Valerija Štokić – majstor kozmetičar – vlasnica salona

Školu za kozmetičare završila je 1989. godine u Ljubljani, ali  još uvijek nije završila sa školom, edukacijama i usavršavanjem.

Uz stalni posao u kozmetičkom salonu, 2019 godine sudjelovala je na najvećem međunarodnom natjecanju vještina WorldSkills Kazan 2019  u Rusiji kao mentor, sudac i kao prvi expert u kozmetičkoj njezi u RH. Svjetske standarde rada u struci primjenjuje i u radu vlastitog salona.

Bila je članica radnih skupina za izradu standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i strukovnog kurikuluma u novom dualnom modelu obrazovanja, te je radila na izradi didaktičkih priručnika i mapa praktične nastave za učenike.

Članica je prosudbenog povjerenstva WorldSkills Croatia I zamjenica pročelnice Sekcije kozmetičara grada Zagreba u drugom mandatu.

Više od 15 godina aktivno izvodi edukacije iz područja kozmetike.

 

 

Dobrodošli u Kozmetički salon Valeno

Kontakt

O nama - Kozmetički salon Valeno

Press

Slikom…

 

Filmom…