Radiofrekvencija

Radiofrekvencija – jer se proces starenja reflektira  na našoj koži.

Ova metoda  je potpuno bezbolan,brz,siguran i učinkovit način za pomlađivanje i zatezanje kože te za brzo i bezbolno vraćanje sjaja koži. Rezultati ovog načina pomlađivanja vide se već nakon prvog tretmana, ali krajnji efekt dobiva se u narednih nekoliko mjeseci. Konačni efekt je čvrsta i jaka koža.

Radiofrekvencija u salonu Valeno

Tretman radiofrekvencije lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene kože, za pomlađivanje lica,smanjivanje bora, te za regeneriranje oštećene strukture kože. Također je vrlo uspješan tretman protiv podočnjaka i jastučića ispod očiju.
Radiofrekvencija koju koristimo za tretmane  lica je monopolarna, tretman bezbolan i bez nuspojava.monopolarna  radiofrekvencija zagrijava kožu i na površini i u dubokom sloju.  U tretmanu radiofrekvencije ciljano se pomlađuje koža bez oštećenja drugih tkiva.

Radiofrekvencija  stimulira i regenerira fibroblaste te elastin u koži.

Toplina koja se unosi ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, na taj način potičemo produkciju kolagena i odmah vidljivo zatezanje kože.

 

Radiofrekvencija je postala popularna zbog toga što se pokazala kao jedna od najučinkovitijih tretmana za pomlađivanje .

Tretman radiofrekvencije ne preporučuje se trudnicama,dojiljama , osobama sa popucalim kapilarama i venama, te osobama sa zubnim implantatima.

Radiofrekvencija u salonu Valeno

Naravno učinci nisu odmah savršeni i na svakoga drugačije djeluje. Ovisi o prvobitnom stanju kože. Neki klijenti imaju odlične rezultate već nakon 5 tretmana, a nekima treba malo više tretmana za iste rezultate,ovisno je o dobi i o koži.

 

Paket od 6 RF tretmana 1250kn

Ostale usluge iz Tretmani lica