Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica – duge trepavice nisu više nešto sa čime morate biti rođeni. Individualno ljepljene jedna ili više trepavica na vaše prirodne trepavice kjoje moraju biti barem 3-4 mm duge sa specijalnim ljepilom koje je slično kirurškom ljepilu daju punoću i dužinu vašim trepavicama smanjujući potrebu za šminkanjem.
Bez obzira da li ste stalni klijent salona ili dolazite prvi puta, potrudit ćemo se da dobijete najbolju moguću uslugu. Vlasnica salona, Valerija štokić među privima u Hrvatskoj je završila tečaj ugradnje trepavica i nedugo nakon toga položila ispit za instruktora ugradnje trepavica američke kuće Lavish Lashes.
Sa preko 8 godina iskustva u aplikaciji trepavica i mnogo održanih tečajeva ugradnje klasičnih i volumenskih trepavica , suđenja na nekoliko natjecanja u ugradnji trepavica, vaš je siguran izbor. Što znači siguran izbor? Iskustvo, pridržavanje strogih higijenskih standarda, kvalitetan izbor materijala.

 

VRSTE EKSTENZIJA TREPAVICA

Danas na tržištu postoje svilene, sintetičke i prirodne trepavice. Za prirodne trepavice najčešće se upotrebljava dlaka sibirske kune. Trepavice se osim toga razlikuju po duljini, debljini, zavoju, boji. Duljina varira od 6 do 16 mm, a debljina od 0,05mm , do 2,5mm . Gustoća postavljanja ovisi o vašim željama i izgledu koji želite postići – prirodan ili pak glamurozan. Duljinu i debljinu trepavica uvjetuje i vaša prirodna trepavica- njezina duljina i debljina.

 

KOLIKO ĆE TRAJATI EKSTENZIJE TREPAVICA?

 

Prirodna trepavica ima svoj životni vijek koje je oko 90 dana. Normalno je da dnevno gubite 1 do 4 trepavica koje se zamijenjuju mladim trepavicama. Pravilno i kvalitetno postavljene trepavice mogu potrajati 4 do 6 tjedana, no najblje je nadopunu raditi svaka 3 tjedna. Trajnost ekstenzija ovisi i o vama, vašim navikama, zdravstvenom stanju i poštivanju uputa koje dobijete prilikom ugradnje.

 

Ekstenzije trepavica u kozmetičkom salonu Valeno

 

 

 

DA LI ĆE SE MOJE TREPAVICE OŠTETITI?

Ekstenzije trepavica u kozmetičkom salonu ValenoAko su ekstenzije pravilno postavljene, vaše trepavice se neće oštetiti, već će jednostavno prirodnim putem otpasti kad završi prirodni životni vijek svake pojedine trepavice. Zbog toga je važno posjetiti provjerenog stiliste, jer ako se stavi ekstenzija na više od jedne vaše trepavice, slijepit će se i zajedno će isčupati više trepavice.
.

 

 

KAKO SE PRIPREMITI NA POSTUPAK UGRADNJE TREPAVICA?

Ako ste alergičar, postoji mogučnost alergijske reakcije na ljepilo. U tom slučaju upozorite nas na to. Ako je sezona cvijetanja bilja na koje ste alergični, odgodite ugradnju, dok alergija ne prođe. Uklonite make up sa očiju, maskaru, eye liner. Svakako, mi čemo vaće trepavice odmastiti prije aplikacije ekstenzija, no imajte na umu da skidanje teškog make upa oduzima vaše vrijeme za aplikaciju i smanjuje postojanost samih extenzija. Uklonite kontaktne leće – ponesite svoju otopinu i posudice za leće. Ako imate problema s leđima, razmislite da li možete ležati sat vremena u komadu. Nemojte kasniti na zakazani termin
Postupak ugradnje traje 1 – 1,5h
.

Ekstenzije trepavica u kozmetičkom salonu Valeno

 

Koja je cijena ugradnje trepavica?

Prva ugradnja klasičnih trepavica 1 na 1 iznosi 400 kuna, dok je za volumenske prva ugradnja 500 kuna.
Idealno je nadopunu raditi svaka 3 tjedna i cijena iznosi 150 kuna, za svaki tjedan više cijena se povećava za 50 kuna.

 

Kako brinuti o trepavicama?

Prvih 24 sata bilo bi poželjno ne močiti trepavice, a nakon toga možete bez problema ići na bazen, saunu, normalno  prati kosu. Izbjegavajte masne i uljne pripravke u blizini očiju i na samim trepavicama. Redovito perite vaše trepavice gelom koji ne sadrži ulja da bi spriječili razmnožavanje grinja na samim trepavicama. Maskara smanjuje vijek trajanja trepavica, isto tako i masna sjenila, olovke ili tuševi. Nastojte što manje dirati i čupkati vaše trepavice. Ako želite ukloniti trepavice,  najbolje je obratiti se stilistu koji ih vam je postavljao.
Dobro došli i uživajte u svojem novom izgledu!  

Možete izabrati:

Prirodni izgled– toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku, a vi nećete imati potrebu svakodnevnog stavljanja i skidanja maskare. Vrlo su diskretne i nenametljive.

Glamurozni izgled –možemo produžiti vaše trepavice i do 70%, a volumen može biti i 6 puta veći od prirodnih.

Prirodni osjećaj– kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodne.

Prirodno nošenje– savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, biti u toplicama ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.