AROMAWICKEL – omatanje zavojima

Aromawickel  je jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem. Omotavanjem se razgrađuju lipidi koji se nikada ne razgrađuju u normalnom metabolizmu masti. Tu spadaju LDL kolesterol, trigliceridi i naravno celulit. Lipidi koji tvore membranu se ne razgrađuju, već se učvršćuju uz oslobađanje energije .

Energetska opskrba tijela izuzetno je povećana “omotačem arome”, u dvije različite faze . U prvom redu je snažna cirkulacija krvi (hiperemija) na tretiranim mjestima, a zatim snižena temperatura postiže svoj učinak pred kraj liječenja.

Nakon nanošenja zavoja, na tretiranim mjestima nakon otprilike 5 – 10 minuta (tj. Od gležnjeva do ispod prsnog koša) razvija se hiperemija.

Ova hiperemija šalje krvne stanice opterećene kisikom iz tijela na sva ova mjesta, što pomaže mitohondrijima (elektranama u našim stanicama) da generiraju više energije. Zatim se krvnim ćelijama ponovo odvodi CO2.

Kao što je već spomenuto, snižena temperatura nastaje pred kraj liječenja, što može dovesti i do blage zimice od slučaja do slučaja.

Od ovog trenutka tijelo je u unaprijed simuliranoj situaciji i odmah će početi iscrpljivati sve oblike energije koji su mu dostupni što je brže moguće.

U sljedećem koraku lipoproteini (lipidi vezani za proteine) šalju se iz jetre, otpadni proizvodi opterećeni energijom se razgrađuju i naravno, celulitne masne stanice se degeneriraju.

Takozvano sagorijevanje masti (enzimsko razgradnje visoko molekularnih masti tijekom ciklusa citrata) mora se spustiti na najniži zajednički nazivnik svih oblika energije u tijelu (kreatin fosfat). Tijelo može odmah stvoriti ATP iz dobivenog kreatin fosfata, koji tada doprinosi stvaranju energije u mitohondrijama.

Poznato je da tijelo potroši 70-80% dnevno potrebnih kalorija da bi održalo svoju termičku ravnotežu. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja, krema i zavoja namočenih u aromatične losione podižemo temperaturu na površini kože, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Naše tijelo aktivira se na reguliranju temperature i na taj način troši energiju. Rezultati su četverostruko sagorijevanje, uklanjanje celulita, snažno zatezanje kože i limfna drenaža. Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice, mentol i ružmarin glavni su sastojci preparata koje koristimo.
Tretmane Aromawickel potrebno je raditi u kuri od 10-15 puta, već prema individualnom stanju. Prvi i drugi tjedan 3 puta tjedno, zatim dva puta tjedno.

Tretman Aromawickel ne izvodi se na trudnicama, dojiljama!

Preporuke
  1.  3 sata prije i 3 sata poslije tretmana nemojte konzumirati hranu
  2.  ne tuširati se 3 sata nakon tretmana
  3. prilagodite prehranu Nutricionističko savjetovanje

 

Cijena tretmana pojedinačno 230 kn

Paket od 15 tretmana 3000 kn + bonus 2x maderoterapija

Kontakt

Ostale usluge iz Tretmani tijela